Koti- ja toimistosiivous tehokkaasti Karkkilassa ja Espoossa

Soita siivouspalveluun

Koti- ja toimistosiivous tehokkaasti Karkkilassa ja Espoossa

Soita siivouspalveluun

Koti- ja toimistosiivous tehokkaasti Karkkilassa ja Espoossa

Soita siivouspalveluun

Savinainen M. Tmi toteuttaa luotettavat sekä tehokkaat koti- ja toimistosiivoukset Karkkilan, Lohjan, Vihdin sekä Espoon alueilla.

Meidät tunnetaan siitä, että pidämme aina sovituista aikatauluista kiinni!

 Toivikinkatu 16, 03600 Karkkila

Ota yhteyttä siivouspalveluun

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemallesi siivouspalvelulle!

Yhteystiedot

Siivouspalvelumme

Kotisiivouksissa ammattitaitoiset siivoojamme varmistavat kotisi puhtauden ja raikkauden. Jättämällä kotisi siivoamisen ammattilaisten tehtäväksi, vapautat kallisarvoista vapaa-aikaa omaan käyttöösi. Älä siis turhaan rasita itseäsi siivoamisella!

Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys!

Hyvä toimistosiivous puolestaan takaa siistin työympäristön, joka edesauttaa viihtyvyyttä sekä työskentelyn tehokkuutta. Siivoukset toteutetaan luotettavasti sekä työntekijöiden työskentelyä häiritsemättä!

Lue lisää siivouspalveluista

Miksi valita meidät?

Siivouspalvelun avulla koti tai toimisto siistiksi

Ammattitaito

Toteutamme siivoukset vahvalla ammattitaidolla. Asiakkaanamme tämä tarkoittaa sinulle sitä, että saat tehokkaat siivouspalvelut kilpailukykyiseen hintaan. Me pidämme huolen siitä, että siivoojamme ovat hyvin koulutettuja ja välineet aina huippukunnossa.

Luotettava siivooja

Luotettavuus

Luotettava siivooja on tärkeä asia. Kaikki palkkaamamme siivoojat ovat tarkasti valittuja, jotta voit luottaa heidän toimintaansa. Kun valitset Savinainen M. Tmi:n, saat meistä pitkäaikaisen, turvallisen sekä luotettavan kumppanin.

Luotettavaa siivouspalvelua

Aikatauluissa pysyminen

Meidät tunnetaan siitä, että hoidamme kaikki siivoukset aina tarkasti ajallaan. Kun tilaat meiltä palvelun, tiedät varmasti mistä maksat ja milloin palvelu tullaan toteuttamaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous koti- tai toimistosiivoukselle. Palvelumme ovat saatavilla Karkkilan, Lohjan, Vihdin sekä Espoon alueilla. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Vastaamme mielellämme myös kysymyksiisi!

Tavoitat meidät täältä