Seuraava Selkäfix TOTAL LIVE ONLINE 19.3.2024 alkaen.

Seuraava Selkäfix TOTAL LIVE ONLINE 19.3.2024 alkaen.

  • Pasi Pulkkinen

    Olen Selkäfix-metodin kehittäjä ja metodini avulla hoitanut yli 35 000 asiakasta. Selkäongelmien lisäksi hoidan koko kehon tuki- ja liikuntaelinongelmia. Myös migreenit ja Hortonin-syndrooma ovat lähellä sydäntäni.

    Tutkin ja hoidan myös toiminnallisuushäiriöitä (FND- Functional Neurological Disorder)

    Teen urheilijoille lihaksiston tasapainotusohjelmia. Lihaksiston tasapaino on äärimmäisen tärkeää, jotta kehosta saadaan kaikki teho irti ja säästytään turhilta loukkaantumisilta.

  • Selkäkipu

    Selkäkivun alkusyy on lähes poikkeuksetta lihasepätasapaino, joka usein aiheuttaa merkittäviäkin virheasentoja kehoon. Nämä kehon virheasennot puolestaan aiheuttavat mm. selän, jalkojen, olkapään, hartian, polven, pään ja niskan kipuja, koska keho ja nivelet toimivat väärässä asennossa.

  • Selkäfix-metodi

    Selkäfix-metodissa koko kehon (etenkin selän) ja kipuketjun hoito tapahtuu kerralla. Monessa hoitomuodossa tehdään oikeita asioita, mutta ne ovat vain pieni osa hoitoketjua, jotka yksinään eivät poista ongelmaa. Näissä hoitomuodoissa usein hoidetaan vain kipua, ei sen alkusyytä. Selkäfix-metodilla on hoidettu tuhansia ihmisiä erinomaisella vaikuttavuudella.

SelkäfixTOTAL LIVE ONLINE 19.3.2024

SelkäfixTOTAL LIVE ONLINE on kuuden kuukauden mittainen jakso, jossa voit treenata kotona tai vaihtoehtoisesti salilla jos niin haluat. Tarvitset kuminauhan, kahvakuulan, kepin (mopin varsi käy hyvin. Itselläni on käytössä varma ja luotettava Vileda), ja pari pientä käsipainoa.

Ennen treenaamisen aloittamista käyn kanssasi läpi ongelmahistoriasi, nykytilanteesi ja lähtötasosi joko videopuhelun avulla tai voit tulla käymään toimistollani.

Seuraava SelkäfixTOTAL LIVE ONLINE jakso alkaa 19.3.2024. Treenit ovat aina tiistaina ja torstaina klo 18. Jos et aina pääse paikalle, voit treenata nauhoitteen kanssa koska tahansa. Treenikertoja tulee noin 50. Hinta on 349€.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: pasi@selkafix.fi

SELKÄFIX TOTAL!

Totaalinen parannus Selkä- sekä tuki- ja liikuntaelin ongelmiin. Tarjoan nyt ensimmäistä kertaa täydellisen 12 kuukauden paketin ongelmien ratkaisemiseen.

Selkäkivuissa ja tuki- ja liikuntaelinongelmissa kipu on aina seuraus. Kivulle on aina myös syy. Syy on aina muualla kuin kipu. Vaikka kipu poistuu, syy ei häviä mihinkään. Syy yleensä rakentuu vuosien ja vuosikymmenien aikana.

Syyn korjaaminen ottaa aina aikaa. Olen ennen antanut Selkäfix-hoidon jälkeen avaimet asiakkaalle, mutta kokemus on osoittanut, että parhaat- ja lopulliset tulokset saadaan 12kk ohjeistuksella ja hoidolla.

Mitä SELKÄFIX TOTAL tarkoittaa?

Ensin hoidetaan Selkäfix-metodilla kipu ja virheasennot. Sen jälkeen aluksi kerran viikossa, myöhemmin kerran kahdessa viikossa tapaamiskerrasta riippuen jumppaamme lihastasapainoa kohdilleen, avaamme lihaksia hieronnalla, hienosäädämme virheasentoa kohdalleen, teemme liikkuvuusharjoitteita ja lopuksi rakennamme lihaskuntoa. Näin kipu ei pääse enää koskaan palaamaan.

Itse kärsin selkäkivuista 25 vuotta. Olen itse ensimmäinen Selkäfix TOTAL "asiakas" ja kivut ovat pysyneet poissa jo 15 vuotta.

Ota kipuasi ja kehoasi niskasta kiinni ja tule mukaan SELKÄFIX TOTAL ohjelmaan. Kysy lisää pasi@selkafix.fi

SELKÄFIX PALVELUT

VERKKOVALMENNUS
Kehittelemäni SelkäfixTOTALin toimii myös verkkovalmennuksena erinomaisesti. Lisätietoja pasi@selkafix.fi

SELKÄFIX
SelkäFix-hoidossa keskitytään kivun alkusyyn hoitamiseen, kehon asennon- ja lihatasapainon korjaamiseen. Lue Lisää…

TOIMINNALLISUUSHÄIRIÖKUNTOUTUS
Toiminnallisuushäiriö on etenkin nuorilla tytöillä esiintyvä ongelma. Lue lisää…

HIERONTA
Rentouttava hieronta sopii kaikille. Urheilusta ja työstä palautumiseen tai vain rentoutumiseen. Lue lisää…

LUENNOT

Voit tilata Pasi Pulkkisen luennoimaan niin urheiluseuroihin, joukkueisiin, työpaikalle kuin isompiinkin tapahtumiin. Luennon aiheet voivat vaihdella selkä- sekä tuki- ja liikuntaongelmien hoidosta / yhteiskunnallisesta vaikutuksesta aina toiminnallisuushäiriön hoitoon ja sen tutkimiseen. Lihasepätasapainon vaikutus tuki- ja liikuntaelinongelmissa. Lihasepätasapaino urheilussa ja lihasepätasapainon kompensointi harjoittelussa. Urheilijan selkäongelmat. Lue lisää…

Lue Aadan tarina toiminnallisuushäiriöstä ja siitä toipumisesta Pasin kuntoutuksessa tästä.

Lue Aadan tarina toiminnallisuushäiriöstä ja siitä toipumisesta Pasin kuntoutuksessa tästä.

Miksi Selkäfix?

“Hoitojen jälkeen vihdoin raastava hermokipu on poissa.” - Maiju

“SelkäFix sai kipuni pois parilla käyntikerralla.” -Pia

Facebook 5/5 Google 4,9 / 5

TUNNISTITKO OMAT OIREESI?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme laittamaan kehosi kuntoon. Kokonaisvaltaiseen asentovirheiden korjaukseen tarvitaan usein vain muutama hoitokäynti. Ensimmäisellä hoitokäynnillä kivut jo usein helpottavat. Kun kehon asento on saatu palautumaan, voidaan paneutua lihasten tasapainottamiseen oikealla SelkäFix-ohjauksella. Hierontaa ei myöskään sovi unohtaa hoitojen jälkeen. Tällä kokonaisvaltaisella kehon hoidolla ja hieronnalla saadaan useat kehon kipuoireet hoidettua turvallisesti ja erittäin tehokkaasti. Kivun syntymisen syyt voit katsoa myös kysymykset ja vastaukset osiosta.

 

“Selkäfix jsaa meidän perheeltä aina parhaat arvosanat! Erilaisten hoitokokeilujen jälkeen mitä muut ammattilaiset kokeilivat ja apua ei saatu. Pasi löysi ratkaisun selkäkipuun ja siitä olemme edelleen hyvin kiitollisia.” -Jaana

“Olet 18. asiantuntija jolle tulen. Kokeilen tämän vielä ja sitten luovutan. Viikon päästä olin kivuton. Elämänlaatu parani 100%.”
-Anne

“En olisi uskonut, että selkäkipu hellitti jo ensimmäisellä kerralla!” -Mervi

 
 

 “Nostin painavaa ruukkua ja tunsin kovan vihlaisun selässäni.” -Anne

Lue lisää…

“ Hoito auttoi ekalla kerralla, löydettiin vika ja saatiin korjattua se nopeasti.” - Kalle

Lue lisää…

“Kipustimulaattorista eroon.” Lue Annin tarina Kotilääkärilehdestä.

Lue lisää…

ASIAKKAIDEN SUUSTA

33 työntekijää käytiin läpi parin päivän aikana. Noin 70%:lla oli työntekoa haittaavia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja. Suurimpina ongelmina alaselän (ja sitä kautta pakaroihin ja jalkoihin heijastuvat vaivat) vaivat, jotka lähes 100%:sti johtuivat lantion virheasennosta.

Useat ongelmat pystyttiin korjaamaan yhdellä käsittelykerralla. Työntekijät kokivat saaneensa avun välittömästi alaselkävaivoihin ja olivat helpottuneita, kun tietävät nyt mistä kivut johtuivat. He osaavat nyt myös kompensoida tilanteita, josta lihasten epätasapaino ja näin ollen lantion virheasento syntyy.”

 
Kauppalehti.png

“Ex-jääkiekkoilija korjaa suomalaisten selkäongelmia omalaatuisella metodilla: ”Monelta on mennyt vuosia ja tuhansia euroja hukkaan”

Lue lisää…

Näyttökuva 2020-9-24 kello 14.42.51.png

“Selän kunnossapito ei ole rakettitiedettä - lihakset löytyvät epäsymmetrisissä asennoissa”

Lue lisää…

Ilta-sanomat.png

“Selkäkipu piinasi Tarjaa joka päivä 10 vuotta – kun syy viimein löytyi, tapahtui vain kuukaudessa huikea muutos”

Lue lisää…

Näyttökuva 2020-9-24 kello 14.37.15.png

”Alaselkäkipu voi johtua lantion virheasennosta - näillä 4 tehovenytyksellä lepuutat jumista alaselkää”

Lue lisää…

Seuraa tarinaamme:

Instagram I Facebook

  • Mikä SelkäfixTOTAL LIVE ONLINE❤️ on?

    Tähän on paketoitu koko 20-vuoden kehitystyöni kehon ongelmien ratkaisuun. Varsinkin selkäongelmien.

    Lihasten epätasapaino on suurin ongelmien aiheuttaja selkä- ja tuki- ja liikuntaelin ongelmissa. Jos lihaksisto on epätasapainossa ei ongelmat ratkea, vaan palaavat aina uudelleen. Lihaksiston tasapainottaminen on avain ongelmien ratkaisemiseen. SelkäfixTOTAL❤️ on juuri sitä henkilökohtaisella tasolla. Pari kertaa viikossa treenataan asiakkaan kanssa lihaksiston tasapainoa kuntoon face to face. SelkäfixTOTAL LIVE ONLINE❤️on ohjelma netin välityksellä kaikille halukkaille samaan aikaan.

    Lihaksiston tasapainotus on hyvin erilaista treenaamista kuin normi salitreeni. Jotta oikeat lihakset saadaan aktivoitua pitää liikkeet tehdä hyvin tarkasti ja oikein.

    Kaksi kertaa viikossa vedän zoomissa 30-45 minuutin live treenin ja 15min keskustelutuokion loppuun. Toinen treeni on vähän helpompi ja toinen taas haastavampi. Voit joko tehdä vain toisen tai molemmat. Useimmiten treenataan keskivartalon heikkoa puolta ja pieniä tasapainottavia lihaksia vahvemmaksi. Väliin teemme liikkuvustreenejä ja silloin tällöin testaamme mihin kaikkeen keho pystyy, kun tasapaino alkaa löytymään ja kivut ja ongelmat katoamaan.

    SelkäfixTOTAL LIVE ONLINE❤️ on kuuden kuukauden mittainen jakso, jossa voit treenata kotona tai vaihtoehtoisesti salilla jos niin haluat. Tarvitset kuminauhan, kahvakuulan, kepin (mopin varsi käy hyvin. Itselläni on käytössä varma ja luotettava Vileda), ja pari pientä käsipainoa.

    Ennen treenaamisen aloittamista käyn kanssasi läpi ongelmahistoriasi, nykytilanteesi ja lähtötasosi joko videopuhelun avulla tai voit tulla käymään toimistollani.

    Ensimmäinen SelkäfixTOTAL LIVE ONLINE❤️ jakso alkaa 2.2.2023. Treenit ovat aina maanantaina ja torstaina klo 18. Jos et aina pääse paikalle, voit treenata nauhoitteen kanssa koska tahansa. Treenikertoja tulee noin 50. Hinta on 399€.

    Lisätietoja ja ilmoittautumiset: pasi@selkafix.fi