Kylmälaitteiden huollot ja asennukset Lappeenrannan seudulla

Yhteystiedot

JV Jäähdytysvoima Oy hoitaa kylmälaitteiden huollot Lappeenrannassa ja lähialueilla yli 20 vuoden kokemuksella. Huollamme ja kunnostamme etenkin kaupan- ja teollisuuden ilmastointilaitteet sekä ilmastoinnin jäähdytys- ja lämmityslaitteet. Lisäksi huollamme ja korjaamme maalämpöpumput. Kysy rohkeasti lisää!

Etsitkö asiantuntevaa kylmälaitehuoltajaa Lappeenrannan seudulta? Ota yhteyttä!

Puhelinkuvake

 Töyrylänkatu 6 C 

53550 Lappeenranta

Kylmälaitteiden huolto

Huollamme ja korjaamme erilaiset kylmälaitteet ilmastoinninjäähdytyksestä vedenjäähdytykseen. Asennamme ja huollamme myös ilmalämpöpumput.

Maalämpöpumppujen huolto

Hoidamme maalämpöpumppujen huollot ja korjaukset pitkällä kokemuksella sekä yrityksille että yksityisasiakkaille.

Yhteydenottokuva

Jos jäähdytyslaitteesi kaipaa huoltoa, soita tai ota yhteyttä tiimiimme sähköpostitse. Päivystämme hätätapauksissa vuorokauden ympäri.

Teollisuuden ja yritysten jäähdytys- ja lämmityslaitteiden huollot ja kunnostukset

Palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa kylmälaitteet, kylmäautomaatio- ja sähkötyöt sekä maalämpöpumppujen huollot ja korjaukset. Lisäksi hoidamme ilmalämpöpumppuihin sekä veden- ja ilmastoinninjäähdytykseen liittyvät työt.

Toteutamme ilmastointilaitteiden huoltoja ja korjauksia sekä sähkötöitä etenkin teollisuudenalalle ja erilaisille yrityksille. Tarvittaessa palvelemme myös yksityisiä asiakkaita ja julkista sektoria.


Palvelemme Lappeenrannan ohella asiakkaita myös lähialueilla. Palvelualueemme yltää noin 50 kilometrin säteelle Lappeenrannasta. Jos etsit kylmä- ja ilmastointilaitteiden huollon pitkän linjan ammattilaista, olemme palveluksessasi!

Kylmälaitehuollot sujuvasti ja varmoin ottein

Kuljetuskuvake

Nopeat ja joustavat palvelut

Valttikorttimme on nopea, joustava palvelu. Vastaamme ripeästi asiakkaiden yhteydenottoihin ja ratkaisemme ongelmat. Jos jäähdytyslaite pettää, ota yhteyttä!

Huomiokuvake

Asiakkaan huomiointi joka tilanteessa

Pidämme asiakkaamme aina ajan tasalla töiden etenemisestä ja mahdollisista ongelmista. Emme tee tärkeitä tai kalliita ratkaisuja konsultoimatta asiakasta.

Ammattitaitokuvake

Vankka ammattitaito

JV Jäähdytysvoima Oy palvelee pitkällä kokemuksella myös vaativissa kylmälaitteiden, jäähdytys- ja lämmityslaitteiden ja maalämpöpumppujen ongelmissa. Voit luottaa asiantuntemukseemme.

huoltoturva

Olemme osa huoltoturvaa

Lisätietoja löydät Huoltoturvan sivuilta.

Satsaa säännölliseen huoltoon

Ilmastointi-, jäähdytys-, lämmitys- ja kylmälaitteiden huolto kannattaa hoitaa säännöllisin väliajoin ennen ongelmien syntymistä. Me toteutamme huollot ja korjaukset kaikenlaisille asiakkaille aina teollisuuslaitoksista yrityksiin.

 

Yrityksemme työntekijät ovat alan kokeneita ammattilaisia. He ja hoitavat huollot ja korjaukset turvallisesti alan standardeja, määräyksiä ja lakeja noudattaen. Voit luottaa huolelliseen, kestävään työnjälkeen.

 

Solmi kanssamme säännöllinen huoltosopimus tai soita meidät apuun ongelmatilanteessa. Palvelemme mielellämme!

Joustava palvelu myös iltaisin ja viikonloppuisin

Jos jäähdytys- tai lämmityslaite pettää, ei korjaus voi aina odottaa. Siksi tiimimme palvelee tarpeen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kiireettömissä korjauksissa ja huolloissa meihin kannattaa ottaa yhteyttä sähköpostitse. Jos laitteesi vaatii välitöntä korjausta, soita meille numeroon 0400 355 126. Kerro tilanteestasi, niin me arvioimme, miten korjauksen kanssa kannattaa edetä.