Juhlamenot

Idyllinen mökkikylä kuusimetsän siimeksessä

Juhlamenot

Idyllinen mökkikylä kuusimetsän siimeksessä

Juhlamenot

Idyllinen mökkikylä kuusimetsän siimeksessä

Majoituspalvelut sekä juhla- ja kokoustilat

 

Tarjoamme korkealuokkaista majoitusta ympäri vuoden kotoisissa mökeissä ja huoneistoissa keskellä kaunista luontoa Etelä-Sipoossa, Etelä-Suomessa. Yrityksemme sijaitsee 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä, lentoasemalta ja Porvoosta, ja on toiminut vuodesta 1989.

Meillä on yhteensä 31 vuodepaikkaa. Kaikissa mökeissä ja huoneistoissa on täysin varustetut keittiöt, joten asiakkaat voivat itse valmistaa ruokaa ja aamiaista tai tilata ne meiltä.

Majoituksen lisäksi meiltä löytyy maasauna, jossa saa lempeät löylyt ja sen yhteydessä olevat oleskelutilat ja palju tarjoavat erinomaiset puitteet nautinnolliseen yhdessäoloon ja kokouksien järjestämiseen.

Lemmikit ovat meille tervetulleita, mutta niistä tulee sopia erikseen!

Lue lisää majoitusvaihtoehdoistamme sekä muista palveluistamme!

 

Yhteystiedot

 Juhlamenot Oy

 Vesterängintie 64-8
 01120 Västerskog

+358 40516 7214
 info@juhlamenot.fi

Majoitus

Kaikissa majoitustiloissa on täysin varustettu keittiö, kylpyhuone ja wc. Liinavaatteet, pyyhkeet, pesuaineet ja siivous kuuluvat hintaan. Mökeissä on vähintään yksi televisio ja kaikkialla langaton nettiyhteys. 

Saunatilat

Maasauna ja sen yhteydessä olevat oleskelutilat ja kylpytynnyri tarjoavat erinomaiset puitteet nautinnolliseen yhdessäoloon. Järjestämme saunailtoja asiakkaan tilausten ja toiveiden mukaan.

Kokoukset ja juhlat

Juhlamenot tarjoaa idylliset ja rennot olosuhteet olitpa sitten järjestämässä johtoryhmän kokousta, asiakastilaisuutta, perhejuhlaa tai ystäväporukan kokoontumista.