Uutta maalipintaa menopeliisi

Automaalaamo H. Tuomivaara Oy kohentaa kolhiintuneet tai kuluneet maalipinnat uuteen uskoon. Huippulaadukkaat tuotteet ja työvälineet osaavien automaalareiden käsissä ovat salaisuutemme laatuun, joka tunnetaan ympäri Lappia. Tervetuloa!

Tuttu & paikallinen automaalaamo Rovaniemellä

Automaalaamo H. Tuomivaara Oy on vuonna 2003 perustettu yksityinen, vahvasti paikallinen automaalaamo Rovaniemellä. Olemme erikoistuneet laadukkaaseen henkilö- ja pakettiautojen maalaukseen, ja meiltä onnistuvatkin kaikenlaiset auton maalaustyöt. Palvelemme autoliikkeitä, vakuutusyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä autoilijoita koko Pohjois-Suomen laajuudella toteuttaen laadukasta, siistiä ja kestävää maalausjälkeä kaikkiin menopeleihin. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme ystävällisesti ja asiallisesti; voit kysyä mitä tahansa autoosi tai sen maalaukseen liittyvää, sillä tyhmiä kysymyksiä ei ole. Meillä maalautat autosi helposti ja nopeasti. Ota yhteyttä tai tule käymään niin katsotaan, miten voisimme olla avuksi!

Auton maalaus aina pienistä korjauksista koko maalipinnan uusimiseen

Olemme monipuolisesti palveleva automaalaamo, ja meiltä onnistuvatkin niin auton paikkamaalaus, kolari- ja korjausmaalaus kuin muutkin pienet tai isot auton maalaustyöt. Käytämme muun muassa Glasurit– ja 3M -tuotemerkkejä, joiden laatuun luotamme. Olemme Suomen kolarikorjaamoliiton (SKKL) jäsenyritys ja laatumme on noteerattu AKL:n laatusertifikaatilla, jonka omaamme ainoana automaalaamona Rovaniemen seudulla. Yrityksemme täyttää henkilötietosuoja (GDPR) vaatimukset.

Automaalaus Rovaniemi

Lappilaista laatutyötä, johon voit luottaa

Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on käytössään alan parhaat laitteet ja materiaalit, jotka mahdollistavat aidosti tasokkaan työnjäljen. Meille laatu on ykkösasia, eikä maalipintaa tarvitse myöhemmin parsia. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan aina ajankohtaista, alan viimeisimpiä suosituksia ja laatuvaatimuksia noudattavaa maalauspalvelua.

Automaalaus
Auton maalaus
Laadukas automaalaus
01

Palvelut

Korjaamme kolhut piiloon, häivytämme naarmut näkymättömiin tai maalaamme autosi kokonaan uuteen uskoon.

02

Kuvagalleria

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 2003 lähtien. Tutustu kiiteltyyn työnjälkeemme kuvagalleriassa!

03

Henkilökunta

Maalaamossa työskentelee mahtava porukka aidosti ammattitaitoisia automaalareita sekä tietysti yrittäjät itse.

Ammattilaisen silmä huomaa korjaustarpeen

Auton ehjä maalipinta on tärkeää niin auton ulkonäön kuin kunnonkin kannalta. Rikkoontunut maalipinta on kuin avoin ovi ruosteelle, ja pian pellissä voikin kukkia kutsumaton vieras. Pienen maalipinnan vaurion voi korjata itsekin, mutta suosittelemme aina kysymään ammattilaisen mielipiteen korjauksen tarpeesta. Kun vauriot korjataan heti kunnolla, vältyt isommalta murheelta (ja laskulta) myöhemmin.